Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «ισοπεδώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη – Η πιο μεγάλη ώρα για τα 3 νεκρά παιδιά

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «ισοπεδώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη – Η πιο μεγάλη ώρα για τα 3 νεκρά παιδιά

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο, τις εξελίξεις με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Τι είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, για τον Μάνο Δασκαλάκη…

Κάθε του σχόλιο για την υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα, προκαλεί συζητήσεις στα social media και όχι μόνο. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που είχε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια από τα μέσα Φεβρουαρίου, επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον Μάνο Δασκαλάκη. Τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, που χθες πήγε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να στηρίξει την κατηγορία που αποδόθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου.  

«Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον 30χρονο πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τετάρτη (06/04).

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις