Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά της

Πάτρα: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά της

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχτηκε ερώτηση για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό…

Κάποτε μονοπωλούσε εκείνος την επικαιρότητα και τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Δυστυχώς και οι δύο δυσάρεστα. Ο λόγος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Ωστόσο, με την υπόθεση της Πάτρας να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτόγνωρη υπόθεση και φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση η αναφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. «Τι να πω για τα τρία παιδιά…», δήλωσε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, που δεν δίστασε να «αξιοποιήσει» την 11 μηνών κορούλα τους για την σκηνοθεσία του εγκλήματός του.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι κεντρικό σημείο της απολογίας του και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο είναι κατά τον ίδιο, η προστασία του δικού του παιδιού. «Τι να πω για τα τρία παιδιά». Ο ίδιος, εξ αρχής, υποστηρίζει πως σκότωσε εν βρασμώ τη γυναίκα του για να προστετεύσει το παιδί του.

Με το επιχείρημα ότι η άτυχη Καρολάιν είχε διαταραγμένη ψυχολογία, υποστήριξε πως το μοιραίο βράδυ η 20χρονη, πάνω στο θυμό της, «πέταξε» άγαρμπα το μωρό τους στην κούνια του. Και όπως δήλωσε και θα δηλώσει και ενώπιον των δικαστών πλέον, αυτή ήταν η «κόκκινη» γραμμή του. «Θόλωσε» επειδή φοβήθηκε και θύμωσε για την συμπεριφορά της μητέρας προς το παιδί και έκανε ό,τι έκανε. Η… ευαισθησία του λοιπόν, για τα τρία παιδάκια της Πάτρας ήταν αναμενόμενη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις