Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: «Πιθανό να δολοφονήθηκε και η Μαλένα με πανάκι»

Πάτρα: «Πιθανό να δολοφονήθηκε και η Μαλένα με πανάκι»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος δολοφονίας με την Ίριδα και στη Μαλένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση της Πάτρας

Η ιατροδικαστής, Ελπίδα Σπανουδάκη, μίλησε στην εκπομπή για τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας και το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε με πανάκι, όπως και η Ίριδα.
Η ιατροδικαστής σημείωσε πως οι πληγές στο πρόσωπο της Μαλένας είναι προθανάτιες, λόγω του χαρακτηριστικού κόκκινου χρώματος. Συμφώνησε πως είναι αδύνατον να έγινε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης που έγινε από την ογκολόγο και τη νοσηλεύτρια, οι οποίες είχαν δηλώσει πως την ώρα που έφτασαν στο δωμάτιο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Στην ερώτηση εάν η ίδια εκτιμά πως και η Μαλένα έχει υποστεί ασφυκτική πίεση από πανάκι, απάντησε «πως είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί εάν κρίνουμε από το ύψος των προθανάτιων κακώσεων».

Σημείωσε πως οι εν λόγω κακώσεις είχαν καταγραφεί εξ’ αρχής. «Προφανώς και κάτι δεν πήγε καλά στην τήρηση του πρωτοκόλλου» πρόσθεσε η κα Σπανουδάκη.

 

«Είχε ψύχωση με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον έχανε δεν υπολόγιζε τίποτα»

«Είχε ψύχωση και πάθος με τον άντρα της, δηλαδή όταν τον έχανε δεν υπολόγιζε τίποτα. Ήταν μέχρι ένα σημείο έξυπνη, αλλά όταν ήταν με τον άντρα της και καταλάβαινε ότι θα τον χάσει, μπλόκαρε», δήλωσε φίλος της οικογένειας στο “Live News”.

Πάτρα: Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Όταν άρχισαν οι έρευνες για τους θανάτους των παιδιών και η Ρούλα είχε μπει στο στόχαστρο, ρώταγε συνέχεια τον Μάνο: «Θα είσαι μαζί μου μέχρι τέλους;». Αυτό την ένοιαζε. Αργότερα, όταν προφυλακίστηκε και ο Μάνος άλλαξε στάση και σταμάτησε να την στηρίζει, η Ρούλα άρχισε τις απειλές και μάλιστα έλεγε ότι θα ομολογήσει και θα τον πάρει μαζί της, αν ο Μάνος δεν την πάρει ένα τηλέφωνο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οικογενειακός φίλος του πρώην ζευγαριού.

Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά

Την εκτίμηση πως θα ξεσπάσει ένας ιατρικός αντίλογος στην υπόθεση της Πάτρας έκανε από την πλευρά του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Εκείνο που φοβάται ο κ. Λύτρας είναι ότι θα ακολουθήσει «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές.

«Υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά όταν έκαναν νεκροψία – νεκροτομή, δύο ιατροδικαστές που ανατρέπουν με το πόρισμά τους τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, εκείνο που δεν αλλάζουν είναι τα ευρήματα», δήλωσε.

«Πώς είναι δυνατόν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τις σορούς των παιδιών να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα; Δεν είδα κάποιον ιατροδικαστή να αναφέρει ασφυξία ή εγκληματική ενέργεια. Εάν οι πρώτοι ιατροδικαστές ανέφεραν κάτι διαφορετικό θα είχαμε διώξεις πολύ νωρίτερα».

Ο δικηγόρος δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά της. Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε έρθει σε επαφή με στενά οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της 33χρονης, οι οποίοι έλεγαν πως αποκλείεται να είναι εκείνη που στέρησε τη ζωή της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας υπογράμμισε το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα, κάτι που τον κάνει να πιστεύει πως δεν κρύβεται η 33χρονη πίσω από τη δολοφονία της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις