Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα – Ρούλα Πισπίγκου: «Η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά στις εξελίξεις στην υπόθεση»

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Κρίσιμη θεωρείται η Μεγάλη Εβδομάδα για την υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται όλο και μεγαλύτερες πιέσεις από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα και προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για την χρήση της κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, στους γιατρούς. «Κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων» υποστήριξε η 33χρονη από την Πάτρα, αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο, λέγοντας μάλιστα ότι αυτό… υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα και ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μπορεί να έχει διαχωρίσει τη θέση του και να στηρίζει την κατηγορία, όμως οι κινήσεις του προκαλούν ερωτήματα.

Οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο προκαλούν πολλά ερωτήματα, καθώς όπως αποδείχθηκε η 33χρονη έψαχνε για αναισθητικά -ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και η κεταμίνη- ακόμα και λίγες μέρες πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Οι αναλύσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζονται και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, θα γίνουν φύλλο και φτερό τα 8 κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της, τα οποία ενδεχομένως να κρύβουν περισσότερα στοιχεία.

Click4more: Πάτρα: Ντοκουμέντο για την κεταμίνη – Εικόνες από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου το διαψεύδει, ακριβώς όπως έκανε και για το tablet της Τζωρτζίνας. Όπως όμως όλα δείχνουν από το ιστορικό των αναζητήσεων, η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, φαίνεται πως έψαχνε γενικά να μάθει για την αναισθησία αλλά και τις ουσίες που την προκαλούν. 

Για την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο STAR και ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος, εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν συνταρακτικές εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, στις οποίες μάλιστα θα παίξουν ρόλο και οι ταραγμένες σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασακαλάκη.

Click4more: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για την κεταμίνη – «Θρίλερ» την Μεγάλη Εβδομάδα

Αναφερόμενος στους νέους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε ότι είναι αξιοπερίεργο να γνωρίζει τι περιέχει ένα ιατρικό βαλιτσάκι. «Ως κατηγορούμενη θα μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Ένας γιατρός όμως δε θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια ουσία στο κοριτσάκι αφού είχε καταλήξει», είπε ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. 

Επισήμανε δε, ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποφασίσει να πετάει τη μπάλα στη μία πλευρά και ο Μάνος Δασκαλάκης στην άλλη, αλλά κάποια στιγμή θα συγκρουστούν οι μπάλες και θα βρεθούν στο κέντρο». Πρόσθεσε ακόμη ότι η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις αρχές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «κάποια στιγμή η αλήθεια θα δέσει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι θάνατοι δύο ακόμη κοριτσιών».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από STAR

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις