Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έτσι θα άφηνα την υπεράσπισή της» – Τι λέει ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έτσι θα άφηνα την υπεράσπισή της» – Τι λέει ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει νέα συνέντευξη για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα

Σε αυτή τη συνέντευξη ο κύριος Παπαδόπουλος υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και τονίζει πως έχει πειστεί. Τονίζει πως οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης κινούνται και αυτό θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθούν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη φυλακή, έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι διαδικασίες, ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Για την ώρα παραμένει στο ειδικό κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και περνάει την περισσότερη ώρα, μπροστά στην τηλεόραση που έχει, βλέποντας εκπομπές που επικεντρώνονται στην υπόθεση που την αφορά.

Όπως λέει ο Όθων Παπαδόπουλος στον Alpha: «Θα άφηνα την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου μόνο αν έβλεπα ότι κλονιζόταν η μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και αντιθέτως αυτά που μου έχει πει η κατηγορούμενη έχουν επιβεβαιωθεί από την έρευνα που διενεργείται»

Για δημοσίευμα που αναφέρει την εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως, «δεν γνωρίζω για ίχνη ουσίας στην Μαλένα. Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών».

«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», ξεκαθάρισε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις