Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Σάλος από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει Ρούλα Πισπιρίγκου και Δήμητρα – Η ανάλυση ψυχολόγου

Πάτρα: Σάλος από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει Ρούλα Πισπιρίγκου και Δήμητρα – Η ανάλυση ψυχολόγου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή με τις αποκαλύψεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα να είναι συνεχείς και να πυροδοτούν αντιδράσεις…

Την άποψη ότι υπάρχει παθολογία σε όλη την οικογένεια Πισπιρίγκου, εξέφρασε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» για τους 95 διαλόγους ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδερφή της Δήμητρα, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σόκαραν το πανελλήνιο.

Στο σχόλιο ότι η αδελφή της προφυλακισμένης Ρούλας προσπαθούσε να την συνετίσει, η κ. Κανδαράκη αντίτεινε ότι προκύπτει μια σχέση συγχωνευτική, όπου δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η μητέρα και ποια η θεία. «Βλέπουμε συγχωνευτικές σχέσεις. Δεν ξέρουμε ποια είναι η μαμά και ποια η θεία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η γιαγιά και ποια η μαμά. Υπάρχει μια συγχώνευση που δεν ξέρουμε που ξεκινά ο ένας ρόλος και που ξεκινά ο άλλος και αυτό το μπλέξιμο ρόλων μπερδεύει πάρα πολύ τα παιδιά», είπε η κ. Κανδαράκη.

Η ψυχολόγος πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ζωής τους τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν περνούσαν απλά δύσκολα αλλά «πέθαιναν κάθε μέρα». Πρόσθεσε ότι το ζητούμενο μέσα από τέτοιες τραγωδίες είναι νέοι γονείς όταν βλέπουν πως πλέον έχουν μάθει να επικοινωνούν μέσα από τη βία να ζητούν βοήθεια.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η επιλογή του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου να χαρακτηρίσει την πελάτισσά του «μαγκάκι», σημειώνοντας πως «είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της».

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο (μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7), «τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά» στον απόηχο της αποκάλυψης των sms κι ενώ ο ίδιος διαπίστωσε πως «αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση».

Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα

– Δήμητρα: «Σήκωσέ το τώρα…Και μετά αυτοκτονία…Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα και θα σα καταγγείλω και τους δύο και θα πάει σε ίδρυμα το παιδί…Αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα»

– Ρούλα: «Ντροπή μου εμένα που είμαι μάνα, αυτουνού όχι ντροπή το να μας παρατάει με δύο παιδιά πεθαμένα. Μπράβο σας. Βαρεθήκαμε τις απειλές σας, πνίγηκα ρε, δεν μπορώ άλλο πόνο. Να τον πάρεις τηλέφωνο να δεις τι στέλνει, να σας δείξει και μετά θα μου πεις ντροπή μου εμένα. Του το είπα. Δεν αντέχεται άλλος πόνος. Ρε καθίστε εσείς ή δίνετε συμβουλές συνέχεια , να μπορέσετε να συνεχίσετε εγώ δεν μπορώ δεν μπορώ άλλο,τέλος…Εμένα πρήζετε, αυτός τίποτα , Κύριος σε όλα…Μπράβο σας»

– Δήμητρα 6/4/21 6.17 μ.μ.: «Αλλιώς θα έρθει η αστυνομία και θα σε κατεβάσει…Κατέβα τώρα…Μόνη μου είμαι με τον Τς… Πες μου πού είσαι να ανέβω να μιλήσουμε…Μην μπλέξουμε τσάμπα. Έλα και θα τα βρούμε όλα»

– Ρούλα: «Παίρνω εγώ την αστυνομία τώρα και θα δείτε όλοι. Είμαι 32 χρονών και θέλω να είμαι μόνη μου. Τι θα πείτε ρε στην αστυνομία τι; Ότι έφυγα απ’ το σπίτι και; Η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Παίρνω τον δικηγόρο τώρα όμως αν δεν με αφήσετε ήσυχη»

– Δήμητρα: «Πήραμε εμείς το δικηγόρο, θα σε χώσουν μέσα. Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική»

– Ρούλα: «Ποια ψυχιατρική ρε ,τι λέτε ,πάτε καλά; Όποιος φεύγει από το σπίτι του είναι τρελός;»

– Δήμητρα: «Έχει στείλει μηνύματα και θα τα χρησιμοποιήσει αυτός. Σκέψου μόνο το παιδί σου»

– Ρούλα: «Μίλησα με τον δικηγόρο ,δεν μπορεί να το πάρει ο Μάνος το παιδί αφού εγκατέλειψε το σπίτι του, σκέψου λογικά…Εγώ δεν έχω στείλει τίποτα…Δεν ξέρω τι λέει»

– Δήμητρα: «Ελα να μιλήσουμε και μετά κάνε ότι θες…Έχει στείλει ,μου τα έστειλε τα μηνύματα μη λες μαλ*** τώρα σε μένα»

Θα εξαφανιστώ γιατί δεν αντέχω άλλο

– Ρούλα : «Εγώ του είπα μόνο ότι θα εξαφανιστώ γιατί δεν αντέχω άλλο ,αν έχει μηνύματα να τα δείξει…Εγώ σου είπα ότι αυτό μου έλεγε θα πεθάνω»

– Ρούλα 6/4 /21 6.24 «Λοιπόν για κλείσε να πάρω το δικηγόρο να δούμε δεν κατάλαβα να με ψάχνει η αστυνομία για ποιο λόγο; Δεν είμαι ανήλικη»

– Δήμητρα: «Ρε έλα να μιλήσουμε να τελειώνουμε θα μπλέξουμε… θα μείνεις μόνη σε αυτό θες; Ή θες να πεθάνεις… έθαψες δύο παιδιά γ*** το κεφάλι σου…»

– Ρούλα: «Εγώ δεν είπα πουθενά να πεθάνω δεν ξέρω τι λέτε και τι λέει ο Μάνος ή τον ακούτε κιόλας». Δείτε εδώ όλα τα μηνύματα ανάμεσα στις αδερφές Πισπιρίγκου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις