Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη
Εικόνα από το LiveNews

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, με δικηγόρους και κανάλια να μπαίνουν μέσα στο κτίριο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα σφραγίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στις εικόνες του LiveNews, πριν τις 17.00 το απόγευμα πήγε το αρμόδιο συνεργείο και σφράγισε το σπίτι. Ασφάλισε με αυτό τον τρόπο την εξώπορτα που οδηγεί στον 1ο και τον 2ο όροφο του κτιρίου.

Εκεί, στον 2ο όροφο έμενε η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ στον 1ο όροφο ήταν ο χώρος που σύμφωνα με τους δικηγόρους των κληρονόμων, ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποιούσε σαν στούντιο για τα τραγούδια του.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Δασκαλάκη έμενε στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου, για το οποίο υπάρχει ξεχωριστή εξώπορτα…

Υπενθυμίζεται ότι στον 1ο όροφο που πλέον είναι σφραγισμένος, την Παρασκευή, μπήκαν οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς μαζί με δημοσιογράφους και αργότερα, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που εξαφανίστηκε.

Τελικά, οι τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα παραδοθεί αύριο στην ανακρίτρια από τους δικηγόρους των συγγενών…

«Εμείς θα ζητήσουμε την αποσφράγιση του ακινήτου» είπε αργότερα στο LiveNews ο ένας από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις