Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Τα πορίσματα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας «δεν θα αναφέρουν παθολογικά αίτια»

Πάτρα: Τα πορίσματα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας «δεν θα αναφέρουν παθολογικά αίτια»

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιρίδας, των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν.

Οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο τα άλλα δύο παιδάκια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή, το πόρισμα σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρει ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια. «Η απάντηση που έλαβα από τις Αρχές είναι ότι δεν θα λέει παθολογικά αίτια» διευκρίνισε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφίλλη.

Παράλληλα, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μετέδωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τοξική ουσία. 

Κρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών, καθώς μπορεί να δώσουν ενδείξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, μπορεί να λύσουν το μυστήριο των θανάτων.

Πάντως, η εκτίμηση είναι πως είναι κοινή η αιτία θανάτου και για τα δύο παιδιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις