Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παύλος Γλύξμπουργκ: Οι προδιαγραφές του ακινήτου που θέλει να αγοράσει – Τι λένε συνεργάτες του στο Live News

Παύλος Γλύξμπουργκ: Οι προδιαγραφές του ακινήτου που θέλει να αγοράσει – Τι λένε συνεργάτες του στο Live News

Τα σενάρια για την αγορά σπιτιού στην Αθήνα από τον Παύλο, τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συνεχίζονται.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και αναμένεται ξανά στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη με τις επαφές να εντείνονται.

Το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Αθήνα, χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Παύλος που ήδη όπως αποκαλύπτουν στο Live News στενοί συνεργάτες του, έχει δει ορισμένα από τα διαμερίσματα εκατομμυρίων που έχουν προταθεί.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παύλου στο Live News ο Παύλος δεν έχει αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα.

Συνεχίζει να βλέπει ο ίδιος ορισμένα από αυτά που έχουν προταθεί. Δεν έχει αφήσει το θέμα πάνω σε στενούς συνεργάτες του. Το χειρίζεται ο ίδιος προσωπικά.

Είναι δεδομένο πως θέλει να αγοράσει και θα αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι προδιαγραφές του ακινήτου

Παύλος και Μαρί Σαντάλ εξετάζουν μια σειρά από ακίνητα στην Ηρώδου Αττικού, στην Πλάκα αλλά και στα Βόρεια Προάστια, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει.

Οι παροχές, τα τετραγωνικά αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα μπορούν να ληφθούν γύρω από το ακίνητο, θεωρούνται κομβικής σημασίας για την αγορά.

«Οι προτάσεις από μεσιτικά γραφεία συνεχίζονται και αξιολογούνται. Δεν υπάρχει κάποια περιοχή στην Αθήνα που να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο αυτή», περιγράφει το περιβάλλον του Παύλου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι προσφορές από μεσιτικά γραφεία πληθαίνουν, με όλους τους επαγγελματίες να σκέφτονται πάντα τα κέρδη από μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προταθεί είναι και ένα διατηρητέο νεοκλασικό 900 τετραγωνικών με θέα την Ακρόπολη. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, έχει υπόγειο αλλά και ένα καταφύγιο 219 τετραγωνικών στο δεύτερο υπόγειο. Με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα 3.700.000 ευρώ.

Πάσχα στην Ελλάδα 

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα και να οριστικοποιηθούν μετά το ερχόμενο Πάσχα στα μέσα του Απρίλη.

«Η Άννα Μαρία και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας επιθυμούν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα. Τα προγράμματα αλλάζουν αλλά η επιθυμία της οικογένειας είναι να περάσουν εκείνες τις μέρες όλοι μαζί στην Ελλάδα» εξηγεί το περιβάλλον του Παύλου στο Live News .

Ο Παύλος αναχώρησε από την Ελλάδα την περασμένη Κυριακή. Προηγήθηκε επίσκεψη στο Τατόι με τον αδερφό του Νικόλαο, επιθεώρηση του χώρου και προσκύνημα στο μνήμα του πατέρα τους. Με τον 56χρονο να παίρνει στη συνέχεια το αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Η δεξίωση στο Λονδίνο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έχει δοθεί. Ακόμα δεν έχει κανονιστεί η ακριβής ημερομηνία.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορεί να έχουν φύγει από την Ελλάδα, όμως έχουν αφήσει πίσω στενούς συνεργάτες τους, που συγκεντρώνουν τις προσφορές ώστε μέσα στο επόμενο το ζευγάρι να καταλήξει στην αγορά ακινήτου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις