Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ ξανά στην Αθήνα – Τα μεσιτικά γραφεία περιμένουν και τη βασίλισσα Σοφία

Παύλος και Μαρί Σαντάλ ξανά στην Αθήνα – Τα μεσιτικά γραφεία περιμένουν και τη βασίλισσα Σοφία
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο, καθώς ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ γύρισαν στην Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί με τους υπόλοιπους τα γενέθλια του Νικόλαου και εθεάθησαν κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι φρουροί του Προεδρικού Μεγάρου έβλεπαν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ επί της Ηρώδου Αττικού να περπατούν και να τους κοιτούν από το ύψος της εισόδου, κοντά στις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο.

Στον ίδιο δρόμο είναι το πανάκριβο σπίτι του Φιλίππου και της Νίνας Φλορ που αγόρασαν για 18 εκατ. ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα που ανήκει στην Άννα Μαρία, τη μητέρα του Παύλου και συζύγου του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Ηρώδου Ατττικού είναι πιθανότατα ο δρόμος που τόσο ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ψάχνουν να αγοράσουν ένα σπίτι, όπως και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της βασίλισσας Σοφία στην Αθήνα», ανέφερε στο LIVE NEWS ο πρόεδρος Ευρωπαίων Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την επικείμενη επιστροφή της βασίλισσας Σοφίας στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν.

Παράλληλα, η 85χρονη βασίλισσα Σοφία ούτε έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα, με τον κ. Θεοδωρίδη να σημειώνει ότι «αυτό αντιστοιχεί και στο ενδιαφέρον που υπάρχει στους μεσιτικούς κύκλους για τη συγκεκριμένη περιοχή».

Συχνές επισκέψεις στην Ελλάδα και από τον Παύλο

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν τις επισκέψεις στην Ελλάδα, καθώς ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης, Λονδίνου και Αθήνας. Όμως, δεν έχουν αγοράσει ακόμα κάποιο ακίνητο και το ενδιαφέρον τους φαίνεται να έχει «παγώσει» από την Άνοιξη και μετά.

Κύκλοι του ζεύγους ανέφεραν στο LIVE NEWS πως οι όποιες εξελίξεις στο θέμα θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου, με τον κ. Θεοδωρίδη να υπογραμμίζει πως «δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε μείνει στις επισκέψεις που έγιναν την Άνοιξη».

Ωστόσο, ο Παύλος έχει έρθει πολλές φορές στην Αθήνα άλλες φορές μόνος και άλλες φορές με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά του, καθώς ο Νικόλαος και η Άννα Μαρία ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, ο Νικόλαος έγινε 54 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Σε λίγες μέρες, ο Παύλος θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να παραλάβει το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας» εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου που δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων να ταξιδέψει στις ΗΠΑ στις 21 Οκτωβρίου.

Τα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας έχουν… τεντωμένες κεραίες για το ενδιαφέρον τόσο του Παύλου όσο και της βασίλισσας Σοφίας, για αγορά ακινήτου στην Αθήνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις