Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πειραιάς: Αμετανόητος ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου άνδρα και πατέρα τριών παιδιών

Πειραιάς: Αμετανόητος ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου άνδρα και πατέρα τριών παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στον Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου εργαζόμενου σε πάρκινγκ από ένα 68χρονο κάτοικο της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής (15/09) όταν οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο πάρκινγκ στον Πειραιά. Φεύγοντας από το σημείο ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα στον 39χρονο πως θα επιστρέψει και τελικά το έκανε.

Με ένα κυνηγετικό όπλο στο χέρι ο ηλικιωμένος τον πυροβόληση εξ’ επαφής στο κεφάλι, με το θύμα να μεταφέρεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η δολοφονία έγινε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Πειραιά και παρουσίασε δεκάδων ανθρώπων που κοιτούσαν αποσβολωμένοι το φονικό.

Δείτε εδώ το βίντεο της δολοφονίας – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο ηλικιωμένος άνδρας σηκώνει την καραμπίνα, σημαδεύει, πυροβολεί και τελικά σκοτώνει τον άτυχο 39χρονο. Οι σκηνές κόβουν την ανάσα.

 

Ατάραχος ο 68χρονος μετά τη δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία από το σημείο, όπου και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Στο οπτικό υλικό των 100 δευτερολέπτων που παρουσίασε το newsit.gr, εμφανίζονται τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο ηλικιωμένος.

Με τα όπλα στα χέρια, οι αστυνομικοί φαίνεται να συνομιλούν με τον δράστη και περιμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή που αυτός θα βγει από την πολυκατοικία που διαμένει. Όταν ο 68χρονος θα κατέβει από το διαμέρισμα του και θα βγει στο πεζοδρόμιο, οκτώ αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν.

Στο βίντεο ακούγονται και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, να λένε “σκότωσε άνθρωπο!”.

«Είχαμε χρόνια προστριβές»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις