Ελλάδα

Πειραιάς: Επιβάτες εμπόδισαν τον απόπλου πλοίου – Απέπλευσε με καθυστέρηση μιας ώρας

Κάποιοι από τους επιβάτες ανέβηκαν στον καταπέλτη, ενώ άλλοι περιμέναν έξω από το πλοίο

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (9.8.2025) στο λιμάνι του Πειραιά, όταν επιβάτες εμπόδισαν πλοίο να αναχωρήσει. 

Από το πρωί τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, ωστόσο σημειώθηκε σημαντική καθυστέρηση μιας ώρας σε πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς επιβάτες που δεν είχαν καταφέρει να ταξιδέψουν την προηγούμενη μέρα λόγω του απαγορευτικού, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Περίπου 80 άτομα που είχαν εισιτήρια για την Παρασκευή αλλά δεν ταξίδεψαν λόγω του απαγορευτικού απόπλου, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο πλοίο του Σαββάτου. Κάποιοι από αυτούς ανέβηκαν στον καταπέλτη, ενώ άλλοι περιμέναν έξω από το πλοίο. 

Τελικά και έπειτα από διαπραγματεύσεις με το Λιμενικό, οι επιβάτες αποχώρησαν.

Μιλώντας στην εκπομπή ERTΝews, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση, τονίζοντας ότι είχαν πληρώσει για τα εισιτήρια και τα καταλύματά τους, τα οποία πλέον κινδύνευαν να χαθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 11
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο