Ελλάδα

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας – Καταστράφηκε ολοσχερώς κατάστημα

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.12.2023) στον Πειραιά. Πολλά καταστήματα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά, κοντά στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοκληρωτικά κατάστημα υποδημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη. Στο σημείο είναι μια πολυκατοικία όπου στεγάζονται ναυτιλιακές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που καταστράφηκε ολοσχερώς ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ. «Είναι μεγάλες οι ζημιές και η καταστροφή τεράστια.  Ακουσα την έκρηξη, αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τέτοια η ένταση. Υπάρχει κάμερα,  δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος. Υπάρχουν γραφεία και καταστήματα στην περιοχή».

Μάλιστα «άγιο» είχε ένας άστεγος ο οποίος κοιμόταν διπλά από το κτίριο στον αριθμό 61-65.

ekrixi peiraias ekrixi peiraias

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, ωστόσο το κατάστημα υποδημάτων που ήταν στο ισόγειο υπέστη και την ολοκληρωτική καταστροφή.

Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές και σε διπλανό κατάστημα αλλά και σε παρακείμενα κτίρια σε ακτίνα περίπου 300 μέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
145
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη