Ελλάδα

Πειραιάς: Καρέ καρέ η σύλληψη παιδόφιλου μετά την παγίδα που του έστησε ο πατέρας της 13χρονης

Μπροστά σε κάμερες έγινε η σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα που κατηγορείται πως επιχείρησε μέσω από τα social media να αποπλανήσει ένα 13χρονο κορίτσι στον Πειραιά.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που άνδρες της Άμεσης δράσης περνούν χειροπέδες σε 43χρονο παιδόφιλο, που επιχείρησε να συναντήσει και να αποπλανήσει ένα κορίτσι μόλις 13 ετών στον Πειραιά με τον άνδρα να ζητά να τον αφήσουν να φύγει.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού ενημερώθηκε από το παιδί του για τα αισχρά μηνύματα του δράστη στα social media και αμέσως ανέλαβε δράση. Προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του, έκλεισε ραντεβού με τον 43χρονο.

Εκείνος, χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, πήρε το ΚΤΕΛ από την Πάτρα και έφτασε στο σπίτι, νομίζοντας ότι θα συναντήσει το κορίτσι.

«Μετά από πολλές συζητήσεις κλείσαμε ραντεβού, ήρθε στο σπίτι και αντί να βρει το κοριτσάκι βρήκε την αστυνομία και μας. Του γράφω ότι είμαι 13 χρονών μόνο, ότι δεν ξέρω από αυτά, ότι δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο πράγμα, και εκείνος επέμενε, όχι θα έρθω σπίτι σου, θα περάσουμε ωραία, θα σου δείξω πώς γίνεται», περιέγραψε ο πατέρας της 13χρονης.

Ο πατέρας του νεαρής μαθήτριας ενημέρωσε φίλους του και την αστυνομία, προχωρώντας σε μήνυση σε βάρος του 43χρονου, τον οποίο παγίδευσαν στο διαμέρισμα.</

«Φτάσαμε στο σημείο συνελήφθη το συγκεκριμένο άτομο μαζί με μια τσάντα που είχε ερωτικά βοηθήματα μέσα», επεσήμανε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Απολογούμενος στους αστυνομικούς, ο δράστης παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου ανήλικα κορίτσια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Περισσότερα από 800 κιλά κοκαΐνης αξίας 50 εκατ. ευρώ μέσα στα ακατέργαστα δέματα στο Πικέρμι - Η μυστήρια εταιρεία από τη Λατινική Αμερική
Ο ρόλος των μελών του κυκλώματος - Ο «εγκέφαλος» με καταγωγή από την Ισπανία είχε επισκεφθεί την αποθήκη πριν από λίγο διάστημα για να δώσει το τελικό ΟΚ και να προχωρήσει η δουλειά
Συλλήψεις στο εργαστήριο εξαγωγής κοκαΐνης
«Εξαγόραζε» την σιωπή των γονιών ο 63χρονος γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για τον βιασμό μαθήτριας
Μητέρα μαθήτριας «έσπασε» τη σιωπή της και κατήγγειλε πως ο γυμνασιάρχης έταζε να διαγράψει τις απουσίες των παιδιών για να μην τον καταγγείλουν οι γονείς των μαθητών
Άνδρας
6