Ελλάδα

Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ηλικιωμένος που κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (09.11.2024) στο κέντρο του Πειραιά, όταν ένας ηλικιωμένος κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» στο Mega, o ηλικιωμένος άνδρας που κατέρρευσε στο κέντρο του Πειραιά, είναι καρκινοπαθής.

Γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνδρα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου κατέφτασε όχι ασθενοφόρο, αλλά μηχανή για τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και δείχνει μάχη για τη ζωή του καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στην εκπομπή μίλησαν κάτοικοι της περιοχής που κάλεσαν το ασθενοφόρο και περίμεναν μαζί με τον ηλικιωμένο μέχρι να έρθει.

«Ο άνθρωπος όπως ερχόταν, έπεσε. Ήρθε η μηχανή πρώτα και μετά το ασθενοφόρο»..

«Ήταν σε χάλια κατάσταση. Πήρα το 166 και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα. Πέρασαν 10 λεπτά, σταμάτησε μία νοσηλεύτρια που περνούσε να βοηθήσει. Ξανακάλεσα μετά από 10 λεπτά και μου είπαν ΄κυρία μου μη φωνάζετε΄. Ήρθε ένα μηχανάκι του ΕΚΑΒ μετά από 35 λεπτά. Αν κοστολογείται το να φεύγει ένας άνθρωπος στο πεζοδρόμιο, συγχαρητήρια».

«Πήρα την αστυνομία και ήρθε πολύ πιο γρήγορα. Μετά ήρθε η μηχανή και μετά το ασθενοφόρο».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, η μοτοσικλετα έφτασε στο συμβάν μέσα σε 15 λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 10
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας