Ελλάδα

Πειραιάς – Προσοχή διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρική λεωφόρο

Για τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας του οδικού άξονα θα διακόπτονται προσωρινά, τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Eιδικότερα, στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Παπανδρέου, θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας μέχρι και τις 19 Αυγούστου από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, περιλαμβάνουν πρώτα την ολοκλήρωση του τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας έως και την οδό Μιχαληνού στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ στη δεύτερη φάση οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Ηετιώνειας Ακτής και συγκεκριμένα 100 μέτρα πριν από την είσοδο της σήραγγας. Μετά από αυτό το σημείο θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Παπανδρέου από τον κλάδο εξόδου της σήραγγας έως τη συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας στο ρεύμα προς Κερατσίνι-Κόρινθο.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου θα τοποθετήσουν κατάλληλες σημάνσεις για τις εναλλακτικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες (40 Km/h).

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμίνι» η Σκάλα Μεσσηνίας την Δευτέρα - Σημείωσε την υψηλότερη θερμοκρασία και έφτασε στους 41,5°C
Έντονη ήταν η ζέστη στην Πελοπόννησο, με τη Λακωνία και τη Μεσσηνία να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλότερων θερμοκρασιών, συνολικά, 10 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασία πάνω από 40°C
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αδερφός της 45χρονης – «Η αδερφή μου άλλαξε κλειδαριές, ο 48χρονος έμπαινε σπίτι της»
Το περιβάλλον του 48χρονου αρνείται ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε συλληφθεί το 2016 στην Αλβανία - Νέα στοιχεία για το φονικό στη Νέα Σμύρνη
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Νέα Σμύρνη
Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν στο πλευρό καρκινοπαθών – Η συγκινητική στιγμή με 88χρονη που κάνει χημειοθεραπεία
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου «Μεταξά», όταν η κ. Καλλιόπη ζήτησε για πρώτη φορά να χαϊδέψει τον Ντύλαν
ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ" Πέμπτη 28 Μαΐου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)