Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πειραιάς: Τα «φονικά όπλα» από την επίθεση της ομάδας των 30 ατόμων σε ανηλίκους

Πειραιάς: Τα «φονικά όπλα» από την επίθεση της ομάδας των 30 ατόμων σε ανηλίκους

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η βία των ανηλίκων με τα ντοκουμέντα από το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (03.02.2024) στον Πειραιά να σοκάρουν.

Μια ομάδα, αποτελούμενη από 30 άτομα, πλησίασε τρία παιδιά 15,16 και 17 ετών που μαζί με φίλους τους, κινούνταν πεζή στον Πειραιά.

Αφού λογομάχησαν μαζί τους, ο ένας από αυτούς με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε το πρόσωπο του 15χρονου, άλλος δράστης (ο οποίος δεν ταυτοποιήθηκε) έβγαλε από την ζώνη του ένα μεγάλο μαχαίρι (τύπου ματσέτα) και τους απείλησε και ένας ακόμα είχε στην κατοχή του μαχαίρι πεταλούδα.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έφτασαν άμεσα στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων 17 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα συνελήφθησαν οι τέσσερις γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι ένας από τους συλληφθέντες προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη σύλληψη απωθώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης κατέσχεσαν τα δύο μαχαίρια τύπου ματσέτα και πεταλούδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις