Ελλάδα

Πειραιάς: Θερμαινόμενος χώρος όλο το 24ωρο λόγω του κρύου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δήμος Πειραιά λειτουργεί θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να προκύψουν λόγω της κακοκαιρίας σύμφωνα με το προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, λόγω της κακοκαιρίας θα λειτουργεί για τη φιλοξενία των πολιτών, σε 24ωρη βάση, από σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά. (Μυκάλης 51, Καμίνια – τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid – 19.

Να σημειωθεί, ότι αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μεγάλη ανατροπή των δεδομένων στο θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η κάμερα και οι μαρτυρίες που «φωτίζουν» τις τελευταίες στιγμές του αξέχαστου καλλιτέχνη
Στην Ασφάλεια Αθηνών οι δύο γιατροί μετά τη σύλληψή τους - Το «χρυσό» πελατολόγιο του «ιατρείου των πλουσίων» στα χέρια των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDPPHOTO 42