Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πειραιάς: Βίντεο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο βενζινάδικο – Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές

Πειραιάς: Βίντεο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο βενζινάδικο – Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές

Διαλυμένα αυτοκίνητα, καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, τρόμος και πανικός συνθέτουν το παζλ της ισχυρής έκρηξης δίπλα σε βενζινάδικο στην οδού Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Από θαύμα δεν χάθηκε κάποια ανθρώπινη ζωή, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά την έκρηξη κι η εικόνα από ψηλά που παρουσιάζει σε βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr κόβει την ανάσα. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι πολυκατοικίας δίπλα ακριβώς από τον χώρο στάθμευσης βενζινάδικου που σημειώθηκε η έκρηξη, αποτυπώνεται το μέγεθος τον ζημιών.

Κομμάτια από λαμαρίνες και προφυλακτήρες αυτοκινήτων έχουν εκτοξευτεί αρκετά μέτρα μακριά από τον σκελετό του οχήματος, ενώ κάποια άλλα έχουν παραμορφωθεί.

Στο βίντεο, όπως θα δείτε, έχουν φτάσει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΛ. ΑΣ. αφού έχουν αποκλείσει το σημείο με κορδέλες.

Στη συνέχεια αστυνομικοί κι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με φακούς στα χέρια θα μπουν στο υπαίθριο πάρκινγκ και θα αρχίσουν να ψάχνουν το σημείο που είχε τοποθετηθεί η βόμβα.

Την ίδια ώρα, κάποιοι συνάδελφοι τους θα κινηθούν προς τους χώρους του πρατηρίου υγρών καυσίμων, καθώς στους εσωτερικούς του χώρους υπήρχε ένας υπάλληλος την ώρα της έκρηξης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις