Ελλάδα

Πειρατεία σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο

Όμηροι στα χέρια 10 ένοπλων ανδρών βρίσκονται τα μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου Aegean Star. Τρεις Έλληνες μεταξύ των ομήρων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο καπετάνιος, ο πρώτος και ο δεύτερος μηχανικός είναι Έλληνες, μέλη του 20μελούς πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου. Για την πειρατεία, που σημειώθηκε 30 ναυτικά μίλια της Νιγηρίας, ενημερώθηκαν τη Δεύτερα οι ελληνικές αρχές.

Το Aegean Star είχε αναχωρήσει φορτωμένο με πετρέλαιο από τη Γκάνα με προορισμό τη Μπενίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο δεξαμενόπλοιο βρίσκονται δέκα ένοπλοι άνδρες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πληρώματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέλος τo «λάδωμα» για διπλώματα οδήγησης – Μπαίνουν κάμερες και μικρόφωνα στις εξετάσεις
Μέσω της πλατφόρμας report-diplomata.gov.gr, η οποία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή, επιχειρείται να μπει τέλος στα περιστατικά διαφθοράς, για πρώτη φορά, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης καταγγελιών
Δίπλωμα οδήγησης