Ελλάδα

Πέλλα: Χειροπέδες σε 56χρονο που «έβαλε χέρι» σε 11 παγκάρια

Η συνολική λεία από τις κλοπές εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στα 300 ευρώ

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Πέλλα όταν ένας 56χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κατηγορείται για σειρά κλοπών από παγκάρια εκκλησιών.

Ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (21.04.2026), έπειτα από κινητοποίηση της αστυνομίας όταν περίοικοι παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις του και ειδοποίησαν τις αρχές. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισέλθει σε Ιερό Ναό και είχε αφαιρέσει από το παγκάρι το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στους υπευθύνους του ναού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ο 56χρονος δεν φαίνεται να δρούσε για πρώτη φορά. Αντιθέτως, σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για τουλάχιστον δέκα ακόμη περιπτώσεις κλοπών από παγκάρια εκκλησιών στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, οι οποίες φέρονται να έχουν σημειωθεί την τελευταία διετία. Η συνολική λεία του εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στα 300 ευρώ.

Μετά τη σύλληψή του, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά ο παππούς της 3χρονης που πέθανε σε τροχαίο στην Καβάλα - «Εξαπατούν τον κόσμο και εμάς, την ώρα που η κόρη μου χαροπαλεύει»
Η 27χρονη κόρη του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο, με το 3χρονο κοριτσάκι της που είχε αγκαλιά να χάνει το τη ζωή του
Η 27χρονη μητέρα και η 3χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο
Αμπελόκηποι: Αναβιώνει η γυναικοκτονία με τον 39χρονο που έκλεισε τη σορό της συζύγου του στο πατάρι και έπαιζε «θέατρο» – «Ήμουν σε βρασμό»
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο τα παιδιά μου που τους στέρησα τη μάνα τους και ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένειά της» είπε ο κατηγορούμενος
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους τον Δεκέμβριο του 2024