Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πελώνη για επίθεση στον ΣΚΑΙ: Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου

Πελώνη για επίθεση στον ΣΚΑΙ: Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο ΣΚΑΙ εξέδωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας.

Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποια καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές. Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», τονίζει χαρακτηριστικά.

ΝΔ: Άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα. Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας».

«Ξεκάθαρη» καταδίκη από την Ελληνική Λύση

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της «καταδικάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του Σκάι» και σημειώνει:  «Παρά το ότι ο Σκάι ουδέποτε φιλοξενεί στελέχη ή έστω τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης, θεωρούμε ότι κάθε επίθεση σε μέσα ενημέρωσης είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία».

Απερίφραστη καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταδικάζει απερίφραστα ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις