Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πέντε ιδανικοί προορισμοί για σαββατοκύριακο

Πέντε ιδανικοί προορισμοί για σαββατοκύριακο

Οι μονοήμερες εκδρομές ή οι αποδράσεις για λίγες μέρες αποτελούσαν ανέκαθεν μία αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, οι οποίοι ψάχνουν κοντινούς προορισμούς για να δραπετεύσουν από τη βουή της πόλης και να γεμίσουν μπαταρίες κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου.

Οι κοντινοί και λίγο πιο μακρινοί προορισμοί πάντα μας χαλαρώνουν και μας γεμίζουν όμορφες εικόνες και εμπειρίες. Αρκεί να βρούμε τι μας ταιριάζει την στιγμή που θέλουμε να ταξιδέψουμε.

Μπορείς να χαλαρώσεις κάνοντας βόλτες σε παραδοσιακά πλακώστρωτα, κάνοντας πεζοπορίες σε καταπράσινα δάση ή κάνοντας μία όμορφη βόλτα σε γραφικά χωριά. Ο,τι κι αν επιλέξεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση για εξερεύνηση και χαλαρές στιγμές…

Μακρινίτσα, Πήλιο: Ο πρώτος προορισμός μας είναι η Μακρινίτσα στο Πήλιο. Ένας προορισμός που διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά όλες τις εποχές του χρόνου και σίγουρα δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ούτε λεπτό!

Πρωταγωνιστές είναι τα παραδοσιακά πλακόστρωτα, οι παλιές εκκλησίες, πετρόχτιστες στην πλειοψηφία τους, το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες, σε υψόμετρο 1.470 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις