Ελλάδα

Πέντε ώρες κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περίπου πέντε ώρες κατέθετε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει μεταβεί στην Αχαΐα για να της πάρει κατάθεση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Στο φως το πόρισμα για τους θανάτους των δυο κοριτσιών, που κατά τους ιατροδικαστές, δολοφονήθηκαν.

Η Ελένη Λεγάτου έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαγιάς γύρω στις 09:30 σήμερα (20.06.2022) το πρωί, καθώς είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει να πάρουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους των οικογενειών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. 

Η μητέρας της 33χρονης, που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας με τη χρήση κεταμίνης, συνοδευόμενη από το σύζυγο της πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος. Εκεί, παρέμεινε μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι, ενώ έφυγε από το αστυνομικό τμήμα με προορισμό το σπίτι της με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Λεγάτου κλήθηκε να απαντήσει σε πληθώρα ερωτήσεων των αστυνομικών, ενώ μεγάλη συζήτηση έγινε και για τα αποτελέσματα του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.    

Θανάσης Γερασιμίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντοπίστηκαν το κινητό και το πορτοφόλι του Σταύρου Γεωργίου - Νέο βίντεο με τον 28χρονο λίγο μετά τη δολοφονία του ποινικολόγου
Το βίντεο ντοκουμέντο με τον Αιγύπτιο να φεύγει από το δικηγορικό γραφείο του Σταύρου Γεωργίου και το ανοιχτό ενδεχόμενο εμπλοκής περισσότερων ατόμων στο έγκλημα
Ο 28χρονος Αιγύπτιος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του ποινικολόγου του Σταύρου Γεωργίου
Μαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ιατροδικαστής και τοξικολόγος – Ψευδείς γνωματεύσεις και εκβιασμοί
Οι εξελίξεις προέκυψαν έπειτα από νέες καταγγελίες πολιτών που είχαν πέσει θύματα εκβιασμών ή είχαν ζημιωθεί από τη δράση της οργάνωσης, με αποτέλεσμα να ανοίξουν νέοι κύκλοι ερευνών
Μαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ιατροδικαστής και τοξικολόγος – Ψευδείς γνωματεύσεις και εκβιασμοί