Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του 35χρονου Πακιστανού – Τον σκότωσαν στο Περιστέρι και μετέφεραν το πτώμα στον Ασπρόπυργο

Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία του 35χρονου Πακιστανού – Τον σκότωσαν στο Περιστέρι και μετέφεραν το πτώμα στον Ασπρόπυργο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάσθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση ανθρωποκτονίας 35χρονου Πακιστανού, η σορός του οποίου είχε βρεθεί στις 22 Μαρτίου σε υπαίθριο πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, την Τρίτη το απόγευμα, σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, πέντε μετανάστες -συμπατριώτες του θύματος- ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε προηγηθεί ταυτοποίηση του θύματος με τα δακτυλικά αποτυπώματά του, καθώς στην αρχή των ερευνών τα στοιχεία του ήταν άγνωστα, ενώ από την αυτοψία που έγινε στον τόπο όπου βρέθηκε η σορός του, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από την ανάλυση των στοιχείων διαπιστώθηκε η εμπλοκή των παραπάνω κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται από τη ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε ότι η ανθρωποκτονία έγινε στο Περιστέρι, ενώ προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων και στην μεταφορά της σορού του θύματος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις