Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πένθος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!

Πένθος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

“Έφυγε” σήμερα από τη ζωή το μέλος του ΕΣΡ, Νίκος Αγγελής. Ήταν διαπρεπής νομικός ενώ υπήρξε στα νιάτα του κι επιτυχημένος μουσικός [vid].

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την ξαφνική απώλεια του μέλους του συμβουλίου, Νίκου Αγγελή.

Οι συνάδελφοί του στο ΕΣΡ κάνουν λόγο για έναν δραστήριο και αγαπητό φίλο και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε σε μήνυμά του και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. “Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας, ενώ υπερασπίστηκε τις αξίες του ακόμα και σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές.

ΕΣΡ: Επιστήμονας, και καλλιτέχνης

“Ο Νίκος Αγγελής υπήρξε μια πολύπλευρη προσωπικότητα: εξαίρετος νομικός αλλά και επιτυχημένος τραγουδιστής και στιχουργός των Χωρίς Περιδέραιο, μίας πρωτοποριακής μπάντας που επηρέασε την “new wave” μουσική σκηνή της Ελλάδας την δεκαετία του ’80. Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια” καταλήγει το μήνυμα του ΓΓ Ενημέρωσης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις