Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πέραμα: «Δεν χτυπάω τα κουτάβια μου, προσπαθώ να τα συνετίσω»

Πέραμα: «Δεν χτυπάω τα κουτάβια μου, προσπαθώ να τα συνετίσω»

Ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να χτυπάει κουτάβια με μία μυγοσκοτώστρα, στο Πέραμα, και κατηγορείται για κακοποίηση ζώων, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

«Με έχουν βγάλει ότι είμαι βασανιστής ζώων και εγώ εκείνη τη στιγμή έχω αφήσει το φαγητό στη μέση γιατί τους φώναζα που σφάζονταν και δεν με ακούγανε με τη φωνή και αρπάζω τη μυγοσκοτώστρα που έχω κάνει αυτοσχέδια σαν εφημερίδα με χαρτοταινία για να μην τα πονάω, να τα τρομάζω μόνο για να σταματάνε να σφάζονται».

Η Μάρθα Πουλτίδου, ιδρύτρια Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων τόνισε: «Χτυπάει με πολύ άγριο τρόπο ένα κουτάβι το οποίο ουρλιάζει από πόνο. Εμείς σαν πανελλήνια ομάδα κατά της κακοποίησης ζώων έχουμε στείλει με mail την μήνυση μας το ίδιο βράδυ στο Α.Τ. Περάματος».

Λίγο μετά από την καταγγελία σε βάρος του, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, ανέβασε άλλο βίντεο που εξηγεί τι ακριβώς έκανε με αυτή τη μυγοσκοτώστρα.

«Να πούμε μία καλημέρα εδώ στον κόσμο που μας έχει περάσει για κακοποιούς, βασανιστές. Που με είδε να σας χωρίζω ο κόσμος με τη μυγοσκοτώστρα και να κάνω θόρυβο στο πάτωμα για να σας χωρίσω; Αυτό δεν έγινε παιδάκια μου;».

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίζεται πως ακολουθεί αυτή τη μέθοδο εκφοβισμού για να αποτρέψει περιστατικά σαν αυτό.

«Πριν τέσσερις μήνες που ήταν τριών μηνών (κουτάβια) όλα τα αδέλφια γύρισαν εναντίον ενός και μου τον κατασπαράξανε την ώρα που πήγα στο σούπερ μάρκετ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις