Ελλάδα

Πέραμα: Το δωμάτιο στο οποίο ο Ιρακινός ασέλγησε στην 6χρονη – «Το είχε ξανακάνει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος Ιρακινός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι έξι χρόνων στο Πέραμα με τις αποκαλύψεις για τη δράση του να συνεχίζονται.

O χώρος που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος για τις φρικτές του πράξεις ήταν ένα δωματιάκι, πίσω από το πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν σύμφωνα με το Star.

«Ο Α… πήγε να μου βάλει θερμόμετρο, εγώ σαν να κοιμόμουν ή να είχα λιποθυμήσει. Έβαλε το χέρι του στο … μέσα από τα ρούχα. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι. Μετά θυμάμαι τη μαμά μου να μπαίνει στο δωμάτιο, να με ταρακουνάει και φύγαμε …» φέρεται να είπε η μικρή στους αστυνομικούς.

«Τον είδα να χαϊδεύει το παιδί»

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της 6χρονης. «Πήγα στην εργασία του για να μου δώσει κάποια χρήματα που μου χρωστούσε. Η μικρή δεν ήταν καλά και την πήγε στην αποθήκη για να της βάλει θερμόμετρο. Άργησαν να επιστρέψουν και όταν μπήκα να δω τι γίνεται τον είδα να χαϊδεύει το παιδί. Τρόμαξα μάλιστα γιατί είδα και ένα όπλο» είπε από την πλευρά της στους αστυνομικούς η μητέρα της 6χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού εξήγησε μιλώντας στο Star. «Περιμένω δύο λεπτά με το ρολόι και μπήκα μέσα στην αποθήκη και τον είδα να κάνει αυτό. Είδα και το όπλο, φοβήθηκα πήρα το παιδί μου και απλά έφυγα».

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 43χρονου ασκήθηκε δίωξη και στη μητέρα του κοριτσιού. Ειδικότερα, η μητέρα του παιδιού διώκεται για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

«Άκουσα ότι του ζήταγε λεφτά και επειδή εκείνος δεν είχε να της δώσει, είπε “θα δεις τι θα σου κάνω”» δήλωσε από την πλευρά της μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου αλλοδαπού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φως στα αίτια της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο ρίχνει η αυτοψία της ΔΑΕΕ - Αναπτήρας και διαρροή αερίου πίσω από τη διπλή έκρηξη
Οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη 15 Ιουλίου
Πυκνοί καπνοί και φωτιά μετά τη διπλή έκρηξη στον Ασπρόπυργο
Προφυλακίστηκαν οι αστυνομικοί για τους πυροβολισμούς κατά του 20χρονου στο Άργος - Το βίντεο ντοκουμέντο και η ιατρική γνωμάτευση που δείχνει βολίδα στον εγκέφαλο
Η ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο 20χρονος, επιβεβαιώνει την ύπαρξη ξένου σώματος που μοιάζει με βολίδα στο κεφάλι του θύματος
Άργος
Ανανεώθηκε πριν 59 λεπτά
57