Ελλάδα

Περίπτερα: Πιο πολλοί οι ληστές από τους πελάτες!

Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική, με κύρια θύματα μικροεπιχειρηματίες. Λήστεψαν περίπτερα, ψιλικατζίδικα, ένα ξενοδοχείο και βενζινάδικο, αρπάζοντας τις εισπράξεις και διέφυγαν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην οδό Αίαντος στην Αμφιθέα το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστος μπήκε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και με την απειλή όπλου άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο.

Στην οδό Φυλής γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου τρία άτομα μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και αφού απείλησαν την αλλοδαπή υπάλληλο με όπλο, άδειασαν το ταμείο.

Στην Χ. Τρικούπη στην Ερυθραία ένας ένοπλος απείλησε υπάλληλο περιπτέρου γύρω στις 2 τα ξημερώματα και του πήρε χρηματικό ποσό.

Στην οδό Μεταξά στη Βούλα, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα ένας άγνωστος μπήκε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο χρηματικό ποσό.

Στη Λεωφόρο Ελευθερίας στον Άλιμο δύο άτομα μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, άρπαξαν από τον αλλοδαπό υπάλληλο τις εισπράξεις.

Στη Λεωφόρο Λιοσίων, ένοπλος απείλησε ιδιοκτήτη περιπτέρου και του πήρε χρηματικό ποσό. Το περιστατικό έγινε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα.

Στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, γύρω στις πέντε και είκοσι τα ξημερώατα, δύο ένοπλοι λήστεψαν αλλοδαπή υπάλληλο περιπτέρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Το κορίτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τη συνοδεία αστυνομία, ενώ συγκεντρωμένο στο Ασκληπιείο είναι η μητέρα και οι συγγενείς του κοριτσιού που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες