Ελλάδα

Περιστέρι: Επίθεση σε 17χρονους – Τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι» και τους πλάκωσαν στο ξύλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα μία επίθεση σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκε την Κυριακή, αυτή τη φορά σε κεντρική πλατεία του Περιστερίου. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τρεις άγνωστοι πλησίασαν δύο 17χρονους, την ώρα που τα παιδιά βρισκόντουσαν στην πλατεία του Περιστερίου.

Οι δράστες ρώτησαν τα παιδιά τι ομάδα είναι. Μόλις οι 17χρονοι απάντησαν πως δεν ασχολούνται με ομάδες τότε οι τρεις δράστες άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι, ενώ τους αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια ο 17χρονος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock