Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Περιστέρι: «Φαινόταν ότι κάτι τα απασχολούσε» – Τι λέει ο προπονητής των κοριτσιών που έπεσαν θύμα βιασμού

Περιστέρι: «Φαινόταν ότι κάτι τα απασχολούσε» – Τι λέει ο προπονητής των κοριτσιών που έπεσαν θύμα βιασμού
Φωτογραφία αρχείου Intime

Αποκαλύψεις κάνει ο προπονητής των δύο ανήλικων αθλητριών κολύμβησής που ήταν στο σύλλογο την επίμαχη περίοδο το 2013 – 2015 και τα κορίτσια που βιάστηκαν από τον 74χρονο, όπως τονίζει έδειχναν απόμακρα.

Όπως λέει μιλώντας στο LIVE NEWS, φαινόντουσαν ότι κάτι τους απασχολούσε, προσπάθησαν να τις προσεγγίσουν ώστε να δουν τι συμβαίνει αλλά δεν κατάφεραν να μιλήσουν ούτε στον συγκεκριμένο προπονητή που είχε τα κορίτσια αλλά ούτε σε κάποιον από την ομάδα.

Ο προπονητής των κοριτσιών είναι ξεκάθαρος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση ούτε με την προπονητική ομάδα, ούτε στο σύλλογο, ούτε ότι ήταν πάνω στο κατάστρωμα της πισίνας, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι επειδή ήταν καθημερινά εκεί θεωρούσαν ότι ήταν κάποιος συγγενής των κοριτσιών, καθότι ήταν άνθρωπος που τα πηγαινοέφερνε στο 95% των περιπτώσεων.

«Μετέφερε και άλλες αθλήτριες με το αυτοκίνητό του»

Επίσης είναι πολύ σημαντικό, όπως αναφέρει, ότι επειδή κάποιες φορές γινόταν προπονήσεις και σε άλλα κολυμβητήρια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος μετέφερε και άλλες αθλήτριες με το αυτοκίνητό του και γι’ αυτό η Αστυνομία εκτιμά ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα θύματα του 74χρονου.

Click4more: Προκλητικός ο 74χρονος: Είχαν απορίες – Συγκλονίζει ο πατέρας της κακοποιημένης κολυμβήτριας

«Αυτόν τον άνθρωπο τον είχα γνωρίσει ο τον κύριο … , ο οποίος εξυπηρετούσε μερικά παιδιά, τα οποία τα μετέφερε από το σπίτι τους στην προπόνηση, τα περίμενε να τελειώσουν την προπόνηση και τα μετέφερε ξανά στο σπίτι τους. Δεν μας είχε συστηθεί σαν κάτι περισσότερο. Οι γονείς των παιδιών τον εμπιστευόντουσαν και δίνανε τα παιδιά για να κάνουν τη διαδρομή με αυτό τον άνθρωπο» σημείωσε ο πρώην προπονητής των κοριτσιών που κακοποιήθηκαν από τον 74χρονο, προσθέτοντας ότι δικαιολογούσε το γεγονός ότι ήταν πάντα διαθέσιμος, λέγοντας ότι ήταν συνταξιούχος και ήθελε να προσφέρει.

«Όλοι οι προπονητές τις βλέπαμε και τις δύο λίγο κλειστές, λίγο σκεπτικές σαν στεναχωρημένες, αλλά προφανώς πριν από τόσα χρόνια που έγινε, δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μας εκεί και δεν αισθανόντουσαν καθόλου άνετα να πουν σε κανέναν προπονητή» πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της κολυμβητικής ομάδας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις