Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Περιστέρι: Ξανά στο σχολείο η 14χρονη και οι 3 μαθήτριες που την ξυλοκόπησαν

Περιστέρι: Ξανά στο σχολείο η 14χρονη και οι 3 μαθήτριες που την ξυλοκόπησαν

«Σήμερα πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο, απλά τώρα είναι το ψυχολογικό κομμάτι» λέει στο newsit.gr, ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις συμμαθήτριες της, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών στο Περιστέρι.

Η μαθήτρια από το Περιστέρι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» ενώ οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17.11.2023) για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.

«Προς το παρόν δείχνουν καλά τα πράγματα, την προσέχουμε κι εμείς να συνεχίσει έτσι. Έχει βγει από το «Παίδων», απλά τώρα είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Θα κοιτάξουμε αν χρειαστεί να βάλουμε και ψυχολόγο. Είναι κι άλλοι γονείς που τους έχει ξανασυμβεί, σε πολλά σχολεία συμβαίνουν αυτά».

«Σήμερα πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο μετά το περιστατικό που έγινε την Παρασκευή» αναφέρει. Οι τρεις μαθήτριες που ξυλοκόπησαν την ανήλικη συμμαθήτριά τους έχουν πάει κανονικά στο σχολείο, σύμφωνα με τον πατέρα της 14χρονης.

«Τώρα δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια συνέλευση και θα δουν τι τιμωρία μπορεί να έχουν από το σχολείο» συμπληρώνει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις