Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Περιστέρι: Συνελήφθη 21χρονος επειδή είχε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς

Περιστέρι: Συνελήφθη 21χρονος επειδή είχε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς
Φωτογραφία Αρχείου

Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ χθες (6.9.2022) τα ξημερώματα στο Περιστέρι, ο οποίος είχε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Αρχικά, ο 21χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον εντόπισαν στο Περιστέρι μετά από έρευνες. Παρά την προσπάθειά του, τον ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο 21χρονος κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Στο σημείο της σύλληψης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 νάιλον σακούλες που περιείχαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και 2 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενος ο κάθε ένας από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό στο οποίο ήταν προσαρμοσμένα 2 φιαλίδια βουτανίου και μία κροτίδα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις