Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Περιστέρι: Το κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τον βιασμό της Νικολέτας – Αρχηγός ένας 83χρονος

Περιστέρι: Το κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τον βιασμό της Νικολέτας – Αρχηγός ένας 83χρονος

Εφιαλτική ήταν η ζωή της 17χρονης Νικολέτας που από ηλικία 11 ετών γνώρισε τον εφιάλτη στα χέρια ενός ηλικιωμένου και δύο ακόμη ανδρών. Η Νικολέτα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι είχε πέσει θύμα βιασμού από τρεις άνδρες στο χωριό Μακροχώρι Ημαθίας, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Η δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι έφερε στο προσκήνιο τα τραγικά περιστατικά που βίωσε η ανήλικη κοπέλα από πολύ μικρή ηλικία. Μετά τον βιασμό της ίδιας και ενός αδερφού της η οικογένεια αποφάσισε να μετοικήσει στο Περιστέρι, ώστε τα παιδιά να απομακρυνθούν από το bullying των συμμαθητών τους και το στίγμα της σεξουαλικής κακοποίησης. 

Για την υπόθεση του βιασμού της τότε 11χρονης Νικολέτας και του αδερφού της είχε συλληφθεί ένας 83χρονος, που θεωρούνταν αρχηγός κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην περιοχή και δύο ακόμη άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος της.

Ωστόσο, όταν έγινε το δικαστήριο ο 83χρονος είχε ήδη πεθάνει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται ακόμα μέσα στη φυλακή, ενώ ο άλλος έχει διαφύγει στη Γερμανία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις