Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Περιστέρι: Τρεις συλλήψεις για την εξαφάνιση της 15χρονης

Περιστέρι: Τρεις συλλήψεις για την εξαφάνιση της 15χρονης

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την εξαφάνιση της 15χρονης από το Περιστέρι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

Σημειώνεται πως η 15χρονη έφυγε από το σπίτι της στο Περιστέρι στις 19 Απριλίου και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας δύο μέρες μετά. Για την υπόθεση είχε σημάνει amber alert, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο ερευνών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι συλληφθέντες, ενώ σημειώνεται πως η κοπέλα τις μέρες της εξαφάνισής της ζούσε στο σπίτι 17χρονης φίλης της. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις