Site icon NewsIT
18:14 Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Περιστέρι: Βρέθηκε ατροπίνη στον οργανισμό και τα τρόφιμα του πρώην συζύγου της 41χρονη που τον δηλητηρίαζε

«Είναι μια δικαίωση για όλη την οικογένεια η οποία έχει υποστεί τα πάνδεινα τα τελευταία δύο χρόνια» λέει ο αδερφός του 41χρονου γιατρού

Η 41χρονη στο Περιστέρι

Η 41χρονη που κατηγορείται για τη δηλητηρίαση του πρώην συζύγου της στο Περιστέρι

Για δικαίωση κάνει λόγο η οικογένεια του 41χρονου στρατιωτικού γιατρού, τον οποίο δηλητηρίαζε η πρώην σύζυγός του ρίχνοντάς του ατροπίνη στο νερό και στα τρόφιμα. Η γυναίκα καταγράφηκε σε κρυφές κάμερες που εγκατέστησε στο σπίτι του στο Περιστέρι ο 41χρονος επειδή την υποπτευόταν, και φέρεται να έριχνε κάποια ουσία σε φαγώσιμα που είχε στην κουζίνα του.

Σήμερα (20.10.2026), επιβεβαιώθηκε η χρήση της ατροπίνης. Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Live News τα επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα για την υπόθεση απόπειρας δηλητηρίασης του 41χρονου από την πρώην σύζυγό του στο Περιστέρι. Η έρευνα ξεκίνησε μετά την αποκάλυψη οπτικού υλικού, στο οποίο η γυναίκα φέρεται να τοποθετεί ύποπτες ουσίες σε τρόφιμα, όπως μέλι, αλλά και σε νερό, χρησιμοποιώντας σύριγγα.

Στη συνέχεια των βίντεο φαίνεται και από την συνολική εξέταση των δειγμάτων που εστάλησαν στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, στο τοξικολογικό εργαστήριο, επιβεβαιώνεται ότι έβαζε η συγκεκριμένη γυναίκα την ουσία ατροπίνη, σε διάφορα φαγητά και διάφορα τρόφιμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

Φαίνεται να έχει ανιχνευθεί και ορισμένες φυτικές ουσίες από την τοξικολογική εξέταση, όπου πιθανολογείται ότι η ατροπίνη βρισκόταν ανάμεσα σε ορισμένα φυτικά σκευάσματα.

Υπάρχουν σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή σε φαρμακεία και φαίνεται ότι τέτοια είχε χρησιμοποιήσει η γυναίκα για να δηλητηριάσει τον πρώην σύζυγό της γιατί έχουν βρεθεί συμπληρωματικά φυτικά σκευάσματα που περιέχουν ατροπίνη καθώς και φιαλίδιο ατροπίνης.

Τα ευρήματα εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες φέρεται να επιχειρήθηκε η δηλητηρίαση του άνδρα, καθώς και για το ενδεχόμενο η έκθεσή του στην ουσία να είχε επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα και να επηρέαζε σταδιακά την υγεία του.

Μιλώντας στο Live News, ο αδερφός του 41χρονος τόνισε: «Είναι μια στιγμή δικαίωσης μετά από πολύ οργή και αγανάκτηση, που νιώθουμε όλοι, όλα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια για αυτά που έχουν συμβεί. Πραγματικά ελπίζουμε τουλάχιστον έστω και με καθυστέρηση, η ελληνική δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα και να κλείσει στη φυλακή αυτή την δολοφονική συμμορία που δρούσε εις βάρος της οικογένειάς μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Περιμένουμε απλά να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα, και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη ξέρει τη δουλειά της, θέλω να πιστεύω και θα πράξει τα δέοντα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εκατό τοις εκατό πεπεισμένος ότι όλοι γνώριζαν, ήξεραν και βοηθούσαν στο οικογενειακό περιβάλλον. Άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί, αφού συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ακριβώς έξω από το σπίτι του αδερφού μου. Όλοι ήταν συμμέτοχοι, συνεργάτες και αλληλοϋποστηρίζονταν σε αυτή την υπόθεση, και θεωρώ ότι όλοι φέρουν ξεκάθαρα ευθύνες. Και αυτό βέβαια μένει να αποδειχθεί, και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και με ό,τι άλλο, κρίνει σκόπιμο η δικαιοσύνη, για να αποδείξει τις πράξεις τους. Και αναμένουμε φυσικά να συμβούν και τις επόμενες ημέρες.

Είναι μια δικαίωση για όλη την οικογένεια η οποία έχει υποστεί τα πάνδεινα τα τελευταία δύο χρόνια. Και περιμένουμε από εδώ και πέρα, τη δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα και να κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να τους κλείσει όλους στη φυλακή.

Δεν μπορούν να κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι πλέον ελεύθεροι και να μας κουνάνε και το δάχτυλο, ή οτιδήποτε άλλο, και αποτελούν κίνδυνο όχι μόνο για την οικογένειά μου, αλλά και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο. Πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα πλέον. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές, ίσως και πολύ περισσότερες».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version