Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέθανε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων εν ώρα εργασίας – Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

Πέθανε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων εν ώρα εργασίας – Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

Μια τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, αφού ανακοίνωσε πως πέθανε, σε ηλικία 57 ετών, ο διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων, Κώστας Κούρκουλος.

Ο Κώστας Χατζηδάκης αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων «έπεσε στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις», στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία του άτυχου άνδρα.

Ο υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι ο κ. Κούρκουλος πήγε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία, για να εξετάσει κάτι εκκρεμότητες που αφορούσαν συντάξεις. Όμως, πέθανε στο γραφείο του και τον βρήκε μια συνάδελφός του, με την οποία θα συνεργαζόντουσαν για τα συγκεκριμένα θέματα.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως ήταν «ξεχωριστός δημόσιος λειτουργός» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην σύζυγό του, που είναι επίσης υπάλληλος του ΕΦΚΑ, και την 19χρονη κόρη τους.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Χατζηδάκη:

«Στη φωτογραφία είναι ο Κώστας Κούρκουλος. Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων που έπεσε χθες στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις! Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα. Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή -σε ηλικία 57 ετών- μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις