Πέμπτη, 13 Ιουν.
34oC Αθήνα

Πέθανε στο νοσοκομείο και της έκλεψαν τις βέρες – Αδιανόητη καταγγελία της οικογένειας στο Live News

Πέθανε στο νοσοκομείο και της έκλεψαν τις βέρες – Αδιανόητη καταγγελία της οικογένειας στο Live News
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Καταγγελία που σοκάρει έκανε στο Live News η κόρη μίας γυναίκας που πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια παραμονές των Χριστουγέννων. Οι βέρες της 86χρονης είναι άφαντες από τη στιγμή του θανάτου της άτυχης ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κόρης της 86χρονης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, κάποιοι μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μητέρα της, έκλεψαν τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε πριν παραδώσουν τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας στο γραφείο τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία.

Μάλιστα, η οικογένεια της 86χρονης δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που μέσα στις επόμενες μέρες, δεν βρεθούν οι βέρες που όπως καταγγέλλουν «έκαναν» φτερά.

Η 86χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια και παραμονές των Χριστουγέννων υπέκυψε.

Τότε, η κόρη της ζήτησε σαν ενθύμιο τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε στα χέρια της. Μία δική της και μία του συζύγου της, που είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Όπως λέει στο Live News η κόρη της 86χρονης, το γραφείο τελετών τής έδειξε φωτογραφίες στις οποίες τα χέρια της μητέρας της, δεν είχαν βέρες.

Η οικογένεια της 86χρονης εμφανίζεται πεπεισμένη πως πίσω από την κλοπή βρίσκονται εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Όπως λένε στα δικά τους αυτιά έχουν φτάσει και άλλες ανάλογες καταγγελίες, για σταυρούς και κοσμήματα αξίας, που εκλάπησαν.

Μέσα στον πόνο τους δηλώνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση, με στόχο να τιμωρηθούν όλοι όσοι προσπαθούν – όπως λένε – να κερδίσουν χρήματα από τον θάνατο ανθρώπων.

Στο νοσοκομείο πραγματοποιείται έρευνα μετά την καταγγελία και οι συγγενείς της 86χρονης περιμένουν να ενημερωθούν.

Το όλο θέμα κρατά ανάστατη την οικογένεια της 86χρονης που μέσα στον πόνο της, τις φετινές γιορτές ψάχνει απαντήσεις για τα όσα έγιναν μετά τον θάνατο της γυναίκας.

«Ένας λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς είναι για να μην ξανασυμβεί σε άλλους. Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για ποινική δίωξη ούτε για αποζημίωση, θέλω απλά τις βέρες των γονιών μου», λέει η κόρη της μακαρίτισσας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις