Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Αμίλητος στο δικαστήριο – Συνεχίζεται η δίκη του

Πέτρος Φιλιππίδης: Αμίλητος στο δικαστήριο – Συνεχίζεται η δίκη του

Στο δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η δίκη του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, βρέθηκε σήμερα (26.07.2022) ο Πέτρος Φιλιππίδης

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου από τους δικηγόρους του και χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση. 

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ο Πέτρος Φιλιππίδης φάνηκε να ανεβαίνει τα σκαλιά προς το δικαστήριο και να περπατά με δυσκολία και κουτσαίνοντας. 

Στις δηλώσεις τους οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου αναφέρθηκαν και στην αναφορά της Προέδρου της Δημοκρατίας για την υπόθεση Λιγνάδη.

 

«Η απονομή της δικαιοσύνης γίνεται από τα τακτικά δικαστήρια και όχι από ο, τι λέει η εισαγγελείς και τηλεδικαστές. Σεβόμαστε την κοινή γνώμη απόλυτα», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ η Κική Πακιρτζίδου πρόσθεσε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θέλει ησυχία, ηρεμία δεν θέλει κραυγές. Ο κ. Φιλιππίδης παρακολουθεί τη δίκη πλέον και συμμετέχει ως ελεύθερος και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα οποία παρακολουθούν ειδικοί γιατροί».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις