Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτός δικαστικής αίθουσας ξανά λόγω αδιαθεσίας – Καταθέτει σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης

Για την λιποθυμία του ηθοποιού ενημερώθηκε ήδη γιατρός - Τι κατέθεσε σήμερα ο συνάδελφός του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζεται και σήμερα (11.06.2025) η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού 3 συναδέλφων του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε από νωρίς στο δικαστήριο χωρίς να μιλήσει καθόλου στους δημοσιογράφους. Υπέρ του, αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο συνάδελφός του Παύλος Χαϊκάλης.

Πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατά τη διάρκεια της δίκης, ένιωσε έντονη αδιαθεσία, λιποθύμησε και βγήκε εκτός της αίθουσας όπου και παραμένει εκεί μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, βλέποντας τον ηθοποιό να κατεβάζει ύποπτα το κεφάλι του, ξεκίνησε να τον χαϊδεύει μήπως και αισθανθεί καλύτερα.

Αν και η πρόεδρος κάλεσε γιατρό, μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει ο ηθοποιός να εξεταστεί αν και δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί από την αίθουσα λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για την πολύκροτη υπόθεση σε 8 χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

Από την ημέρα που ο ηθοποιός καταδικάστηκε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και για αυτόν τον λόγο έχει αναγκαστεί πολλές φορές να απουσιάζει από κάποιες από τις δίκες του.

Όσον αφορά την κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη, ο ηθοποιός αναμένεται να υποστηρίξει τον συνάδελφό του, δίνοντας έμφαση στον χαρακτήρα του και όχι στα γεγονότα, αναφέρει η ίδια εκπομπή.

Μέχρι στιγμής, μιλώντας για την καταγγελία της Εβελίνας Παπούλια, ανέφερε πως δεν γίνεται κάποιος να δείξει τα γεννητικά του όργανα πάνω στην σκηνή, στις κουίντες ενώ για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως είναι πασίγνωστο ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με την ηθοποιό.

Δείτε εδώ όσα φέρεται πως κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σχετικά με την Έλενα Δροσάκη και για την καταγγελία της στην οποία ανέφερε ότι την εκβίαζε πως θα της καταστρέψει την καριέρα, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε πως ακούγεται μόνο η δική της εκδοχή και πως όσα λέει δεν έχουν κανένα νόημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Σάλλας παρουσίασε το βιβλίο του – «Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα… και τι θα μπορούσε να διορθωθεί»
Για το βιβλίο μίλησαν η Μαρία Ευθυμίου, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ, ο Ηλίας Παπαϊωάννου, Καθηγητής Οικονομικών στο London Business School, και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών και τέως Υπουργός, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου
Ο Μιχάλης Σάλλας
Πρωτοποριακή επέμβαση: Έλληνας γιατρός από την Κίνα χειρούργησε ασθενή στην Αθήνα – «Αυτό είναι μόνο η αρχή»
Το σημαντικό είναι το πώς γίνεται η μετάδοση των δεδομένων από τις εντολές που δίνει ο γιατρός στα μηχανήματα, για να φτάσουν την ίδια ακριβώς στιγμή στον ασθενή
Τηλεχειρουργική ρομποτική επέμβαση στην Ελλάδα 5
Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πώς μπορούν να τις δουν οι υποψήφιοι
Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στα σχολεία, ενώ όσοι υποψήφιοι είχαν δηλώσει στη σχετική πλατφόρμα το κινητό τους τηλέφωνο, λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi