Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πετρούπολη: Θρίλερ με την πτώση της 15χρονης από γκρεμό

Πετρούπολη: Θρίλερ με την πτώση της 15χρονης από γκρεμό

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η πτώση της 15χρονης μαθήτριας από γκρεμό σε περιοχή της Πετρούπολης κι ενώ εκείνη τη στιγμή στο σημείο βρίσκονταν κι άλλα παιδιά. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο της απόπειρας της αυτοκτονίας, καθώς η ανήλικη μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης είχε εκφράσει πριν λίγες ημέρες την πρόσθεση της να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Στις 8 Σεπτεμβρίου οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος στο Ίλιον που ενημερώθηκαν για την πρόσθεση της 15χρονης μαθήτριας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της. Μάλιστα, σχηματίστηκε και δικογραφία η οποία πλέον μετά το χθεσινό περιστατικό έχει διαβιβαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολη.

Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που συνομίλησαν με την ανήλικη, εκτός από το αρχικό σενάριο ότι κάποιο παιδί πήγε να της τραβήξει τα μαλλιά και η 15χρονη στην προσπάθεια της να τον αποφύγει έπεσε στο κενό, εξετάζουν πίσω από το τρομακτικό περιστατικό να κρύβεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί και ο εισαγγελέας, ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της Πετρούπολης που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ζητήσει και ψυχιατρική εκτίμηση από τους γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού. 

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύεται η ανήλικη με κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η 15χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν μόνη της στο σημείο, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων που την είδαν να πέφτει από τον γκρεμό που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Δημήτριου στην Πετρούπολη.

Δείτε βίντεο του newsit.gr από το σημείο που η έφηβη έπεσε στο κενό:

Καταθέσεις θα δώσουν και οι γονείς του κοριτσιού, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις φίλες της 15χρονης, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες κάποιες από αυτές την ώρα του περιστατικού ήταν στον σημείο.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αλεξάνδρα Αθανασίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις