Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πετρούπολη: «Τον μαχαίρωσε συνομήλικός του για μια παρεξήγηση στο Instagram» – Τι λέει ο πατέρας του 13χρονου  

Πετρούπολη: «Τον μαχαίρωσε συνομήλικός του για μια παρεξήγηση στο Instagram» – Τι λέει ο πατέρας του 13χρονου  

Σοκ και μεγάλο προβληματισμό προκαλεί το νέο περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι σε 13χρονο από συνομήλικό του σε πάρκο στην Πετρούπολη.

«Θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό το τραύμα του γιου μου» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 13χρονου αγοριού που δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα της Πέμπτης (4.01.2024) στο πάρκο της Παλατιανής στην Πετρούπολη.

«Το παιδί είχε πάει στο χωριό για τις γιορτές και γύρισε χθες κατά τις 5 και πήγε στο σπίτι της γιαγιάς. Μετά βρέθηκε με έναν ξάδερφό του και πήγανε βόλτα στο πάρκο στη Παλατιανή στην Πετρούπολη» συνέχισε μιλώντας για την επίθεση.

Όπως εξηγεί ο πατέρας του ανήλικου θύματος της επίθεσης όλα ξεκίνησαν για μια κοπέλα. «Ο γιος μου είχε παρεξηγηθεί με ένα συνομήλικό του παιδί μέσω instagram για μία κοπέλα και αυτό το παιδί έβγαλε το μαχαίρι και του επιτέθηκε. Αν είναι δυνατόν».

Το θύμα μη θέλοντας να ανησυχήσει τους δικούς του ανθρώπους προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό με αποτέλεσμα ο πατέρας του να ενημερωθεί πολύ αργότερα. «Αυτό το περιστατικό έγινε κατά τις 8-9 το βράδυ αλλά εγώ ενημερώθηκα στις 11 γιατί ο γιος μου ήθελε να μας το κρατήσει κρυφό. Μετά με πήραν κοινοί γνωστοί που κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες είπαν στη γειτονιά ότι κάποιος επιτέθηκε στον γιο μου με μαχαίρι.

Μετά από αυτό, ο γιος μου έφυγε με τους φίλους του και πήγε σε ένα άλλο πάρκο. Ευτυχώς δεν πονούσε, δεν αιμορραγούσε και ήθελε να μας το κρύψει, να μη μας το πει. Έψαξα να τον βρω και τον βρήκα στο τηλέφωνο δεν μου έλεγε τι έγινε. Αλλά όταν πήγα από κοντά μου είπε ότι μάλωσε με ένα  παιδί και του επιτέθηκε. Αυτομάτως εγώ έφυγα αλλά μέχρι να τον βρω πήγε η ώρα 12. Πήγα και σε ένα φαρμακείο και εκεί μου είπαν ότι καλύτερα να πάω σε ένα νοσοκομείο με τον γιο μου. Και έτσι πήγαμε κατά τις 12.30-1 στο Παίδων».

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μαχαιρώθηκε από συνομηλίκο του «τώρα ο γιος μου δεν είναι και πολύ καλά ψυχολογικά. Πήγαμε στο νοσοκομείο, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, τον χτύπησε πάνω από το γόνατο. Πάλι καλά που δεν έγινε μεγαλύτερο κακό. Θα μπορούσε το χτύπημα να είναι λίγο πιο πάνω, λίγο πιο δεξιά, οτιδήποτε. Θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό».

Πάντως ο πατέρας του μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «όπως μου είπε ο γιος μου δεν είχανε ξανά συναντηθεί από κοντά με αυτό το παιδί. Τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις. Δεν περιμένεις ότι θα συμβεί στο δικό σου παιδί. Έχουν γίνει πλέον τα πράγματα πολύ σκληρά. Εμείς δεν μεγαλώσαμε έτσι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις