Ελλάδα

Πιερία: ”Ανοιχτά τα διόδια μέχρι να μας τελειώσει το κρασί”!

Οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν από τις 11.00 το πρωί...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέχρι να τους τελειώσει το… κρασί θα παραμείνουν στα διόδια Λεπτοκαρυάς, κρατώντας τα ανοιχτά, τα μέλη της Εθελοντικής ομάδας δράσης νομού Πιερίας. Σύμφωνα με το μέλος της ομάδας, Ηλία Τσολακίδη, «το άνοιγμα των διοδίων Λεπτοκαρυάς είναι ένα κομμάτι της πανελλαδικής κινητοποίησης, η οποία πραγματοποιείται σήμερα σχεδόν σε όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας».

Τα διόδια άνοιξαν στις 11 το πρωί κάτοικοι του Πλαταμώνα, του Νέου Παντελεήμονα, της Σκοτίνας, της Λεπτοκαρυάς, των Νέων Πόρων και του Λιτοχώρου και ήδη στην περιοχή έχει στηθεί ένα μεγάλο γλέντι.

«Εχουμε και φαγητό, κρασί, έναν Αη Βασίλη και… 60 κιλά ψωμί που μας δώρισε μια κυρία» είπε χαρακτηριστικά στο ο κ.Τσολακίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο – ντοκουμέντα για τη βόμβα στο εξοχικό επιχειρηματία στη Λευκάδα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει καταγραφεί σε διάφορες φάσεις του σχεδίου ενώ ο ένας εκ των δραστών, είχε μαζί και το κινητό τηλέφωνό του που εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια της «δουλειάς»
Εικόνα από ΣΚΑΪ