Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πιερία: Σοκ με τον διευθυντή σχολείου – Η σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και η παιδική πορνογραφία

Αχαρνές
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά από 14 χρόνια αποφάσισε να σπάει τη σιωπή της και να καταγγείλει στις δικαστικές αρχές τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από ένας συγγενή της, ο οποίος τότε ήταν δάσκαλος και σήμερα Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην Πιερία.

Η 28χρονη σήμερα γυναίκα τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και κατέθεσε στον εισαγγελέα μήνυση εναντίον του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου. Αμέσως ο δικαστικός λειτουργός κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, μεταξύ των οποίων και η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 60χρονο εν ενεργεία εκπαιδευτικό.

Click4more: Πιερία: Χειροπέδες σε διευθυντή Δημοτικού Σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Στις 10 Απριλίου αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του όμως ο εκπαιδευτικός έκρυβε κι άλλα ένοχα μυστικά, καθώς σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ εντόπισαν και υλικό με παιδική πορνογραφία.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον εκπαιδευτικό, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανηλίκους αλλά και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις