Ελλάδα

Πιερία: Θάνατος στις ράγες – Αμαξοστοιχία Intercity διαμέλισε πεζό!

Πανικός το απόγευμα στις γραμμές του ΟΣΕ - Διαβάστε πως έγινε το φρικτό δυστύχημα...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 18:20 λίγο έξω από το Αιγίνιο, νεαρός άνδρας, προσπάθησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή από περιφραγμένο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να σκοτωθεί ακαριαία από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία Intercity 54, που εκτελούσε το δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος και για πολλοστή φορά εφιστά την προσοχή σε πεζούς και εποχούμενους να μην παραβιάζουν τις σιδηροδρομικές γραμμές και τον σιδηροδρομικό κώδικα κυκλοφορίας, γιατί θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τον εαυτό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»