Παρασκευή, 24 Μαΐ
27oC Αθήνα

Πηγές Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί κατά της οπαδικής βίας

Πηγές Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί κατά της οπαδικής βίας

Συνεχίζεται, εντατικά και λεπτομερώς, η διενέργεια της εσωτερικής έρευνας που διατάχθηκε για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, όσον αφορά στα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, και την απόδοση των ευθυνών, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή. «Η διαλεύκανση της υπόθεσης, σε κάθε της έκφανση, είναι απόλυτη προτεραιότητα», αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το έργο της στο πεδίο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας – μέσα σε ένα ομολογουμένως βαρύ και φορτισμένο κλίμα – επικεντρωμένη τόσο στην προληπτική όσο και την κατασταλτική πτυχή του προβλήματος.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με δεδομένη την πληροφόρηση για οξυμένο κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, σε διάφορα σημεία της Αττικής, και ενόψει των αγώνων ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκπονήθηκε πολυήμερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία μετείχαν πάνω από 2.000 αστυνομικοί που έδρασαν πολύτροπα, αποτρέποντας ή αποσοβώντας εν τη γενέσει τους παραβατικά φαινόμενα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει απαρέγκλιτα σε αυτή την κατεύθυνση, παραμένοντας προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της κοινωνίας από κάθε απειλή, τονίζουν οι πηγές του Υπουργείου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις