Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πικέρμι: Σφοδρό τροχαίο στην Λεωφόρο Μαραθώνος – Σμπαράλια 2 Ι.Χ

Πικέρμι: Σφοδρό τροχαίο στην Λεωφόρο Μαραθώνος – Σμπαράλια 2 Ι.Χ

Ένα σοκαριστικό τρακάρισμα συνέβη λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης (15.07.2021) στην γνωστή διασταύρωση- καρμανιόλα στην Λεωφόρο Μαραθώνος, στο Πικέρμι, στα σύνορα με την Παλλήνη.

Στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι γίνονται πολύ συχνά σοβαρά ατυχήματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με όσα μας είπε ο πατέρας του νεαρού που οδηγούσε το Saab, το οποίο από ότι μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, ο γιος του κατευθυνόταν από Παλλήνη προς Ραφήνα.

Σύμφωνα με το rpn.gr, εκείνη την ώρα, ερχόταν από την οδό Δεξαμενής (από Διώνη ) ένα μεγάλο επαγγελματικό όχημα Mercedes το οποίο εμβόλισε το Saab και αμέσως μετά ντελαπάρισε γεμίζοντας την Λ.Μαραθώνος λάδια.

Τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς ο οδηγός του Saab, ο οποίος κατοικεί στο Γέρακα, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του πήγε για ράμματα στο κεφάλι, και η κοπέλα συνοδηγός τραυματίστηκε στο στήθος.

Ελαφρά επίσης τραυματίστηκε και ο οδηγός του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Και οι τρεις πήγαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.

Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να ρίχνουν συνεχώς χώμα γιατί το οδόστρωμα ήταν γεμάτο λάδια και βενζίνες. Ρεπορτάζ- φωτο Κατερίνα Τράση.

Δείτε τις εικόνες του rpn.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις