Ελλάδα

Πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών προς απόσπαση στο εξωτερικό

Αναρτήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ο πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών προς απόσπαση στο εξωτερικό. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανακοινώθηκαν ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας κατάταξης και ο πίνακας απορριφθεισών αιτήσεων των εκπαιδευτικών. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ.821/215419/Η2/7-12-2017 (ΑΔΑ:ΩΖΔΙ4653ΠΣ-ΚΘΞ) συμπληρωματικής Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2017-2018 και από το ημερολογιακό έτος 2018 Νοτίου Ημισφαιρίου, αποστέλλουμε τον προσωρινό αξιολογικό πίνακα κατάταξης και τον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν με τα καταχωρισμένα στους πίνακες στοιχεία τους, δύνανται να αποστείλουν την ένστασή τους με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: enstaseis-dipode@minedu.gov.gr. έως και την 21-1-2018 και ώρα 24:00, δηλώνοντας στο θέμα το ονοματεπώνυμό τους. Ενστάσεις, οι οποίες δεν θα αποσταλούν στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε εδώ τους σχετικούς πίνακες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
13
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ