Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Πιο αισιόδοξος από ποτέ” για τον ελληνικό τουρισμό ο μεγαλύτερος ξενοδόχος του κόσμου

“Πιο αισιόδοξος από ποτέ” για τον ελληνικό τουρισμό ο μεγαλύτερος ξενοδόχος του κόσμου

“Δεν υπήρξα ποτέ πιο αισιόδοξος στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού απ’ ό,τι σήμερα. Οι αφίξεις παρουσιάζουν συνεχώς ανοδική πορεία, το ίδιο και ο αριθμός των αεροπορικών πτήσεων.

Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής και ελκυστικός προορισμός” επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group Τζεφ Μπαλότι (Geoff Ballotti), ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων του Wyndham Grand Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της.

Η Wyndham Hotel Group, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία ανάπτυξης Zeus International και αφετηρία το ξενοδοχείο του Wyndham Grand Athens, ανακοίνωσε την έναρξη δύο ακόμη ξενοδοχείων στο Λουτράκι τον Μάιο του 2017 και δύο ακόμη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2018.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Geoff Ballotti, ο όμιλος εξετάζει περαιτέρω επέκταση τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, και ευελπιστεί ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα ανακοινώσει τη συμφωνία λειτουργίας τουλάχιστον πέντε ακόμη ξενοδοχείων.
 
Ο Geoff Ballotti επισήμανε επίσης ότι η σύνδεση τουρισμού και οικονομίας στη χώρα μας είναι από τις πιο στενές σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς μία στις πέντε θέσεις εργασίας έχουν σχέση με τον τομέα του τουρισμού.
 
Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής εταιρείας διεθνώς με χαρτοφυλάκιο των 8.000 ξενοδοχείων με περισσότερα από 689.800 δωμάτια σε 75 χώρες, τόνισε ότι η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του που ξεπερνούν τα 55 εκατ. μέλη του να επισκεφθούν την Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα, καθώς θα εκμεταλλεύονται τα προνόμια, το πρόγραμμα επιβράβευσης του ομίλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε