Ελλάδα

Πήρε δηλητήριο για να γλιτώσει απ’ τα χρέη

Τρίτη αυτοκτονία μέσα σε ένα μήνα στην Κρήτη!

Ο 41χρονος από τα Χανιά , πατέρας δύο παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί δε μπορούσε να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό έγραψε στο σημείωμα που άφησε δίπλα του, λίγο πριν πιει δηλητήριο, πιθανότατα φυτοφάρμακο.
Είχε εξαφανιστεί από τις 27 Οκτωβρίου και εντοπίστηκε τελικά στην περιοχή του Ακρωτηρίου, νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.
Ο 41χρονος δούλευε ως σερβιτόρος και τελευταία πάλευε να πιάσει “την καλή” παίζοντας τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Όμως, όχι μόνο δεν την έπιασε αλλά χρέωσε ακόμα περισσότερο τις πιστωτικές του κάρτες. “Τον έπνιξαν τα χρέη” είπε στους αστυνομικούς η σύζυγός του.
Η αυτοκτονία του είναι η τρίτη στην Κρήτη, μέσα στον Οκτώβριο και έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των αυτόχειρων από τις αρχές του έτους, σε όλους τους νομούς του νησιού. Πρόκειται για άνδρες, ηλικίας 35 ετών και άνω, οι περισσότεροι παντρεμένοι με μικρά παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Δύο 15χρονοι πούλησαν τα ναρκωτικά στον μαθητή που κατέρρευσε σε σχολείο της Πάτρας – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους
Στις 8 οι συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο 13χρονος που έκανε την χρήση - Κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα - Με σπασμούς και σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε ο μαθητής στο νοσοκομείο
ΔΙΑΣ σε σχολείο 19